Här får du information om vilken hårborttagnings metod som är den bästa

En hårborttagnings metod är noppning. Man behöver inte söka upp en mottagning som erbjuder hårborttagning i Stockholm för att göra detta. Noppning är något som du kan göra i hemmet själv, eller med hjälp av en väm. Den här metoden används för att ta bort hår från regionen över läpparna och hårstrån på ögonbrynen. Noppning ger lite längre resultat. Det tar ganska lång tid om det inte görs av en duktig människa. Metoden är ganska plågsam.
Om man vill att det ska gå så raskt som det bara går så kan man vända sig till en hårborttagning Stockholm som utbjuder noppning.

Det finns en del hårborttagningskrämer som man kan ha på på över det stället som man vill inte hade behåring, och så gör krämen mirakel. Krämerna funkar på det viset att hårsäcken förminskas i sin energi och hela håret faller sedan sönder. Håret som sedan ligger på huden kan enkelt duschas iväg och torkas. Produkten med liknande här krämer är oftast bra och håret växer ur först efter ca: 2 veckor. Negativa konsekvenser med de här krämerna är dessvärre att man kan vara sensitiv mot kemikalierna i krämerna och man kan då få utslag och andra allergiska effekter.

Vaxning är en hårborttagnings teknik som kan ge väldigt bra resultat under en längre tid. Resultatet kan vara från tre till sex veckor beroende på vilken typ av hår en individ har.
Tekniken går till på det viset att man lägger på varm eller kall vax på huden där man vill att håret ska åka bort. Sedan placerar man en tyg bit ovan på detta. Sedan låter man det stelna till i någon sekund. Sen drar man av biten med tyg i den andra riktning sjukt snabbt. Det oönskade håret lossnar då av och följer med tygbiten. Det stora minuset med den här tekniken är plågan, den här metoden gör ont frånsett var man har sin smärttröskel. För att kunna vaxa håret så måste man låta det växa ut en liten bit. Så att alla hårstrån rycks med.

Elektrolys och laserbehandling är de tekniker som är den bästa på marknaden och ger det längsta resultat.
Men det är också de hårborttagninsmetoder som är kostsammast. Antal människor som uppsöker en klinik som utbjuder hårborttagning Stockholm ökar för varje år. Och nya metoder utvecklas hela tiden för att tillgodose behovet. Det vanligaste är att avlägsna hår från ansiktet och benen, men individer som vill ta bort hår på ryggen, bröstet och andra privata områden ökar. Är du intresserad av att veta mer? Hårborttagning Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0