Här får du veta allt om hårborttagning

Alla individer behöver någon gång eller flera gånger varje året ta bort hår på ställen på kroppen som man inte vill ha hår på. Det är krångligt att utse vilken metod som är bäst. Det finns många produkter som hävdar att det tar bort hår för alltid, sä är dock nästan aldrig inte fallet.
Sanning är att nästan alla tekniker enbart tar bort håret för en kort tid framöver, det expanderar med andra ord ut efter någon vecka. Ex hårborttagning: Rakning, noppning, krämer, elektrolys och laserbehandlingar. Du kan läsa mer om laserbehandlingar här: hårborttagning Stockholm laser. Man bör vara medveten om fakta om alla metoder innan man fastställer för vilken hårborttagningsmetod som är meningsfull för just en själv. Det här stoppar att du blir förvånad över priset och hårborttagningsmetoden när du väl är på din klinik som erbjuder hårborttagning i Stockholm.

Rakning är den vanligaste hårborttagningsmetoden, metoden kan användas över stora delar av kroppen, men det används oftast av män för att raka skägget. Det är en väldigt lätt teknik och den är inte tidskrävanda, utan går fort och är ekonomiskt. Det finns dock rakhyvlar i de flesta prisklasser. Men det är fortfarande en billig teknik för att ta bort hår. Om man är en vuxen man så måste man raka sig ca: TVÅ TILL TRE gånger i veckan, om man inte vill ha skägg förstås. Det negativa med den här hårborttagningsmetoden är att den framkallar en brännande känsla i huden, och det är ganska lätt att skära sig. Och om det inträffar så kan det bli ärr, beroende på hur djupt man skär sig.

En annan hårborttagnings metod är noppning. Man behöver inte söka upp en klinik som erbjuder hårborttagning i Stockholm för att göra detta. Noppning är något som du kan göra hemma själv, eller med hjälp av en kamrat. Den här tekniken används främst för att avlägsna hår från området över läpparna och hårstrån på ögonbrynen. Noppning ger lite längre resultat. Det tar ganska lång tid om det inte realiseras av en kunnig person. Hårborttagnings tekniken är ganska smärtsam.
Om man vill att det ska gå så kvickt som möjligt så kan man vända sig till en hårborttagning Stockholm som utbjuder noppning.

Det finns somliga hårborttagningskrämer som man kan ha på på över det stället som man vill inte hade behåring, och så gör krämen underverk. Krämerna funkar på det viset att hårsäcken avstannar i sin kraft och stora delar håret faller sedan sönder. Håret som sedan ligger på huden kan enkelt spolas iväg och torkas. Produkten med sådana här krämer är oftast positiva och håret växer ur först efter ca: TVÅ veckor. Negativa konsekvenser med krämerna är dessvärre att man kan vara överkänslig mot kemikalierna i krämerna och man kan då få utslag och andra allergiska bakslag.

Vaxning är en hårborttagnings metod som kan ge ett långt resultat jämfört med de andra metodera.

Vaxning är en hårborttagnings teknik som kan ge tillfredsställande resultat under en lång tid. Resultatet kan vara från tre till 6 veckor beroende på vilken typ av hår en person har.
Metoden går till på det viset att man har på varm eller kall vax på huden där man vill att håret ska försvinna. Sedan placerar man en tyg bit ovan på detta. Efter det låter man det stelna till i någon sek. Sen sliter man av biten med tyg i den andra riktning kollosalt snabbt. Det oönskade håret lossnar då av och åker med tygbiten. Det stora minuset med den här metoden är lidandet, den här metoden känns mycket oberoende av var man har sin smärttröskel. För att kunna vaxa håret så måste man låta det växa ut en liten bit. Så att alla hårstrån rycks med.

Elektrolys och laserbehandling är de tekniker som är bäst och ger långvarigast resultat.
Men det är också de tekniker som kostar mest.

Antal klineter som uppsöker en mottagning som erbjuder hårborttagning Stockholm ökar för varje år. Och nya metoder utvecklas ständigt för att tillgodose behovet. Det mest använda är att ta bort hår från ansiktet och benen, men folk som vill ta bort hår på ryggen, bröstet och andra privata områden ökar. Vill du veta mer? Hårborttagning Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0