Hårborttagning Stockholm

Hårborttagning Stockholm

De flesta, men i synnerhet kvinnor vill gärna ta bort hår från kroppen som sitter på ett olämpligt ställe. Detta framförallt beroende av av kosmetiska skäl och att det kan vara lite besvärande att ha hår på ”fel” ställe. Det finns många mementana hårborttagningsmetoder som man kan bruka, dessa tillvägagångssätt tar bort håret och det kommer tillbaka 1-2 vecka senare och då får man göra om skeendet igen. Detta kan vara smått jobbigt att stup i ett behöva fundera på. Men som tur är så finns det bestående hårborttagningsmetoder, de finns flest kliniker som erbjuder hårborttagning Stockholm. Om man vill ha en bestående hårborttagning så ska man använda sig av laser hårborttagning eller en elektrolys behandling. Hårborttagning Stockholm kan hjälpa dig att hitta en mottagning som passar dig. Elektrolys är mindre dyrt än en laserbehandling men en laserbehandling anses vara slagkraftigare.
Avancerad Hårborttagning tillkom på 1990-talet och har sedan dess använts effektivt och med belåtna klienter. Läs mer om hårborttagning Stockholm.

2 olika metoder att använda sig av en laser behandling.

Laserbaserade metoder för att ta bort hår kallas ”phototricholysis” eller ”photoepilation”.
Arbetssättet går ut på att en lampa ger ett kraftigt pulserande ljus som förstör hårsäcken vilket förhindrar håret från att växa. Laser hårborttagning i Stockholm sägs vara mindre smärtsamt är elektrolys metoden, och därmed har det varit att preferera innan elektrolys. Men man ska komma ihåg att människor uppfattar på olika sätt, för en del kan det vara mycket smärtsamt, och för en del kanske det inte ens känns, det beror helt på vilken smärttröskel man har.
Vissa har till och med sagt att en laser behandling känns lika mycket som en vaxning, men det är extrem fall. Men det är bra att du vet om det i vilket fall, innan du väljer en hårborttagning Stockholm.

Hårborttagning Laser skall helst genomföras av professionella mottagningar i Stockholm eftersom att det fordras mycket vetande för att det ska bli bra, och framförallt för att laser är svår att klara av och kan vara farlig om man inte har rätt know-how om metoden. Hårborttagnings mottagningen måste kunna anpassa styrkan i skenet utifrån vilket typ av hår personen i fråga har, avgörande faktorer är längden och färgen på personens hår. Laser behandling i Stockholm är en process som hela tiden måste justeras för att det skall vara effektivt. Materialen är av högsta betydelse och det krävs att mottagningen eller kliniken har den modernaste utrustningen och kan hantera den.

Det är vettigt att gå till en legitimerad läkare när man ska göra en laser hårborttagning, om det inte görs regelrätt kan det göra ont och resultatet kan bli dåligare. Om du vet med dig att din smärttröskel inte är så hög så kan du alltid fråga din läkare i Stockholm om du kan få smärtlindrande innan behandlingen. Det finns också vissa geler som är smärtlindrande.

Efter man har uthärdat en laser hårborttagnings behandling så kan huden vara röd och något öm, det är därför vist att inte sola i direkt solljus under någon vecka. Det är även bra om du kan ha på lite hud lotion och andra krämer som tar bort som lindrar smärtan och ömheten.

Faror och biverkningar med hårborttagning Laser.
Det sägs ibland att hårborttagning i Stockholm laser är en kosmetisk skeende. Men detta stämmer inte, det anses nämligen vara en medicinsk process, och som alla andra medicinska processer så finns det vådor och följdverkningar som man måste överväga innan man ger sig in på en laserbehandling. Här kan du hitta mer information om hårborttagning Stockholm. Hårborttagning Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0