Ta bort hår från pinsamma ställen!

Alla människor behöver ibland eller flera gånger om året ta bort hår på ställen på kroppen som man inte vill ha hår på. Det är komplicerat att utse vilken metod som är den allra bästa. Det finns många produkter som hävdar att det tar bort hår permanent, sä är dock nästan aldrig inte fallet.
Faktum är att nästan alla tekniker enbart tar bort håret för en kort tid framöver, det tilltatar med andra ord ut efter någon vecka. Med dessa metoder kan man ta bort håret: Rakning, noppning, krämer, elektrolys och laserbehandlingar.

Du kan läsa mer om laserbehandlingar på hårborttagning Stockholm laser. Man bör vara medveten om fakta om alla metoder innan man fastställer för vilken metod som är meningsfull för just en själv. Det här stoppar att du blir chockad över kostnaden och hårborttagningsmetoden när du väl är på din klinik som offererar hårborttagning i Stockholm. Rakning är den vanligaste hårborttagningsmetoden, rakning kan man göra över hela kroppen, men det används ideligen av män för att ta bort skägg. Det är en väldigt lätt teknik och den tar inte alls lång tid, utan går fort och är kostsamt. Det finns ändock rakhyvlar i de flesta priser. Men det är ändå en billig teknik för att ta bort hår. Om man är en vuxen man så måste man raka sig ca: TVÅ TILL TRE gånger i veckan, om man inte vill ha skägg förstås. Konsekvensen med den här hårborttagningsmetoden är att den framkallar en brännande känsla i huden, och det är ganska lätt att skära sig. Och om det inträffar så kan det bli ärr, beroende på hur djupt man skär sig.

En annorlunda hårborttagningsteknik är noppning. Man behöver inte besöka en mottagning som utbjuder hårborttagning i Stockholm för att genomföra det här. Noppning är något som du kan göra i hemmet själv, eller med hjälp av en bra vän. Den här tekniken används för att ta bort hår från området över läpparna och hårstrån på ögonbrynen. Noppning ger något långvarigare resultat. Det tar ganska lång tid om det inte genomförs av en duktig individ. Hårborttagnings tekniken är ganska plågsam.
Om man vill att det ska gå så fort som det bara går så kan man vända sig till en hårborttagning Stockholm som offererar noppning.

Det finns somliga hårborttagningskrämer som man kan ha på på över det stället som man önskar inte hade hår, och så gör krämen stordåd. Krämerna funkar på det viset att hårsäcken avstannar i sin kraft och stora delar håret faller sedan sönder. Håret som sedan hamnar på huden kan enkelt tvättas iväg och torkas. Resultatet med sådana här krämer är oftast bra och håret växer ur först efter ca: 2 veckor. Negativa följder med de här krämerna är dessvärre att man kan vara sensitiv mot kemikalierna i krämerna och man kan då få utslag och andra allergiska bakslag.

Vaxning är en hårborttagnings metod som kan inbringa ett längre resultat än de andra teknikerna.

Vaxning är en hårborttagnings metod som kan ge mycket bra resultat under en lång tid. Resultatet kan vara från tre till 6 veckor beroende på vilken typ av hår en människa har.
Metoden går till på det viset att man lägger på varm eller kall vax på huden där man vill att håret ska försvinna. Sedan har man på man en tyg bit ovan på detta. Efter det låter man det stelna till i någon sekund. Sen drar man av biten med tyg i den andra riktning väldans snabbt. Det oönskade håret lossnar då av och följer med tygbiten. Det stora nackdelen med den här tekniken är plågan, den här metoden känns oerhört mycket oavsett var man har sin smärttröskel. För att kunna vaxa håret så måste man låta det växa ut en liten bit. Så att alla hårstrån rycks med. Elektrolys och laserbehandling är de tekniker som är den bästa på marknaden och ger det längsta resultat.
Men det är också de metoder som är kostsammast.

Antal klineter som uppsöker en mottagning som utbjuder hårborttagning Stockholm ökar för varje år. Och nya metoder tas fram hela tiden för att nå upp till efterfråga och behovet. Det mest använda är att avlägsna hår från ansiktet och benen, men människor som vill ta bort hår på ryggen, bröstet och andra privata områden ökar. Är du intresserad av att veta mer? Hårborttagning Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0